economie Premium Corner

Te koop: behaaglijke hoeve in Hazerswoude-Rijndijk

08 februari 2017Leestijd: 2 minuten

Het kasboek van de laatste boer van ‘Hoeve Rijnland’ ligt nog op de keukentafel. In de boerenwoonkeuken zijn de bewoners vaak te vinden. De houtkachel geeft een behaaglijke sfeer. ‘Toen we dit in 2005 kochten, was er praktisch geen isolatie en alle deuren waren verrot,’ zegt eigenaar Evert Bonte (49). Zeker 6 ton stopten hij en zijn vrouw Hedwig in de renovatie. Het rieten dak werd gerepareerd en geïsoleerd. Binnen steekt het houtenbalkenskelet fraai af tegen de moderne afwerking.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.