economie

Video: NICE doet groen en goed met ijsjes

04 mei 2016Leestijd: 1 minuut

Start-up NICE produceert ijsjes van vers biologisch fruit. Oprichter Nina Weerman ontwikkelde de ijsjes in haar eigen keuken, waarbij zij probeert het fruit bij lokale telers vandaan te halen.

NICE is een kansrijke kandidaat voor de Social Enterprise Award, die op 2 juni wordt uitgereikt in Utrecht. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met Elsevier.

Hoeveel impact heeft jouw organisatie op de maatschappij? En hoe kan je door samenwerken nog meer impact creëren in de toekomst? Om samen te bouwen aan die toekomst verbindt de Social Enterprise Day drie werelden: gevestigde organisaties, overheden en start-ups. Bevind jij je in één van deze drie werelden, dan is deze dag echt iets voor jou! Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier het programma

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.