economie Premium Corner

Versleutelde WhatsApp schermt berichten niet geheel af

13 april 2016Leestijd: 2 minuten

WhatsApp gebruikt sinds deze maand encryptie. Teksten, documenten, video’s en afbeeldingen die je via de chatdienst verzendt, zijn alleen zichtbaar voor degene met wie je appt. De dochteronderneming van Facebook komt hiermee tegemoet aan de wens van veel gebruikers. Zeker nu de aanbieder zich op de zakelijke markt wil richten, is afgeschermde communicatie een must.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.