diversen Premium Corner

Gaat Cultureel Woordenboek naar Wikipedia?

31 januari 2017Leestijd: 1 minuut

Geschenk aan wikipedia

Alle lemma’s van het Cultureel Woordenboek worden geschonken aan internetencyclopedie Wikipedia. Het Cultureel Woordenboek was een Nederlands­talige encyclopedie die werd uitgegeven tussen 1992 en 2005 en in 2009 werd voortgezet als website. Het was bedoeld als compendium voor de Nederlandse en interna­tionale cultuur en gaf weer wat tot de algemene ontwikkeling zou moeten behoren. Op voorstel van redacteur Dolph Kohnstamm (79) gaan de lemma’s naar Wikipedia als ze er geen pendant kennen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.