cultuur Premium Corner

Buitenechtelijke zoon mag zichzelf toch prins noemen

06 december 2016Leestijd: 1 minuut

Drie Carlossen

Prins Carlos (46), de oudste zoon van prinses Irene, heeft vergeefs bezwaar gemaakt tegen de verlening van zijn achternaam en titel aan zijn buitenechtelijke zoon Carlos Hugo Klynstra. De Haagse rechtbank bevestigde het besluit van minister Ard van der Steur (Justitie) hierover. Klynstra werd in 1997 geboren uit een relatie met Brigitte Klynstra en vroeg in 2015 met succes naamswijziging aan om als prins de Bourbon de Parme door het leven te kunnen gaan en te worden ingeschreven in het register bij de Hoge Raad van Adel. Zodoende heeft Carlos senior twee zonen die Carlos heten. De jongste is in 2015 geboren.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.