Liesbeth Wytzes Premium Corner

Laat die dure auto’s toch rondjes rijden

03 februari 2021Leestijd: 4 minuten

Mijn vader was behoorlijk autogek: zijn eigen vader was een van de eerste autobezitters geweest in Friesland, aldus de overlevering. Hij kwam dus op een dag thuis met een groene Jaguar MK II, na een reeks ­Citroëns DS en ID. Heel wat anders dus. Een van de vele mooie dingen van deze toch al mooie auto – had hij hem maar voor mij bewaard – waren de glimmende chroom spaakwielen. Zo zie je ze niet meer. En dan de springende jaguar op de motorkap. Een feest.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.