Liesbeth Wytzes Premium Corner

Er zijn nog tien wachtenden voor u

30 juli 2020Leestijd: 4 minuten

Omdat ik een haastig persoon ben en vind dat ik altijd duizend gewichtige taakjes en werkjes heb, heb ik een hekel aan wachten. Ik vind het enorme tijdverspilling en weet altijd wel betere dingen te doen. Het is zinloos en irritant, maar het ergste is dat een groot deel van het leven nu eenmaal uit wachten bestaat. Je zou zelfs, in een sombere bui, kunnen zeggen dat je eindeloos moet wachten tot het leven leuk wordt, en meestal duurt dat maar kort. Zeker niet zo lang als het wachten duurde.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.