Premium Lock Maakt corona een einde aan de begroetingskus?

10 maart 2020Leestijd: 4 minuten
Foto: ANP

Een paar weken geleden nam ik na een lunch afscheid van een kennis. Bij het weggaan maakte ik aanstalten haar te omhelzen of iets in die richting, bij wijze van afscheid. Ik had, gewoonte, iets van een zoen in gedachten. Als een reiger strekte ik mijn nekje uit, maar zij dacht er anders over en liep gewoon weg, met een zwaai. Ik voelde me behoorlijk knullig en ook wel een beetje afgewezen.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,40 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Premium Lock

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.