Liesbeth Wytzes Premium Corner

De angst om te sterven en dood te zijn

13 februari 2020Leestijd: 4 minuten

In het hotel pakte ik de afstandsbediening en klikte de televisie aan. Ik kijk bijna nooit meer tv, heb niets meegekregen van de zogeheten strijd tussen allerlei presentatoren van praatprogramma’s, behalve dat die strijd er kennelijk is, en dat bevalt me prima. Geef mij maar een avondje Netflix, dan bepaal je lekker zelf waarnaar je kijkt en hoelang je dat laat duren. Er zit altijd een licht schuldgevoel bij tv-kijken, want het is te makkelijk, je doet er geen enkele moeite voor en hola, daar ligt de stapel verantwoorde boeken die je nog moet lezen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.