Liesbeth Wytzes Premium Corner

We hebben veel te veel van alles. Ik ook

11 oktober 2019

In mijn kast staat een mand met sokken. Tussen die sokken ligt een heel dik grijs wollen paar, vaak gestopt, vooral bij de grote teen. Die sokken zijn gemaakt door mijn grootmoeder, die ik niet heb gekend en die ze denkelijk in de jaren veertig breide voor mijn vader. Misschien nog wel eerder. Ik draag ze niet meer, want ze zijn heel dik, maar dat heb ik wel gedaan als het echt heel koud was. Die sokken zijn onverwoestbaar, gemaakt voor de eeuwigheid.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.