cultuur

Pauw & Witteman stopt, eigen programma voor de presentatoren

16 april 2014Leestijd: 1 minuut

Talkshow Pauw & Witteman (VARA) stopt aan het eind van dit seizoen. Beide presentatoren gaan een eigen programma presenteren.

Dat heeft de VARA woensdag bekendgemaakt.

Nieuw praatprogramma

Jeroen Pauw gaat een nieuwe dagelijkse late night talkshow presenteren, de opvolger van Pauw & Witteman. Paul Witteman gaat een programma over muziek presenteren en gaat daarnaast een wetenschappelijk programma maken en blijft aan Buitenhof verbonden als presentator.

Witteman noemt het een ‘lang gekoesterde droom’ om een programma over muziek te presenteren, en zegt in het persbericht dat ‘al dat nachtbraken’ voor hem ‘op den duur ook vermoeiend’ werd. Pauw zegt zich erop te verheugen in een nieuw programma verder te gaan, waarover de VARA verder nog niets kwijt wil.

Pauw & Wittemanwerd sinds september 2006 uitgezonden door de publieke omroep. De laatste uitzending is op vrijdag 23 mei.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.