cultuur

Dochter (25) Bob Geldof plotseling overleden

07 april 2014Leestijd: 1 minuut

Peaches Geldof (25), dochter van de Ierse zanger Bob Geldof, is dood aangetroffen in een huis in Kent. De politie spreekt van een ‘plotselinge dood’.

Dat heeft de Britse nieuwszender BBC maandag bekendgemaakt.

Onverklaarbaar

De politie heeft geen idee wat er gebeurd kan zijn en spreekt van een ‘onverklaarbare’ en ‘plotselinge’ dood. Peaches was de tweede dochter van Bob Geldof en Paula Yates. Ze werkte als presentatrice, journalist en model.

Op haar zestiende verliet ze het ouderlijk huis en ging ze schrijven voor the Telegraph en the Guardian. Ook was ze te zien in tv-shows en had ze een column in het meidenblad Elle.

De 25-jarige Peaches was getrouwd met muzikant Thomas Cohen waarmee ze twee zoons had. Haar moeder overleed in 2000 in Londen na een overdosis heroïne.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.