cultuur

Elseviers overzicht van 2013: de mooiste beelden

30 december 2013Leestijd: 2 minuten

2013 zal door velen worden herinnerd als het jaar waarin koningin Beatrix afscheid nam van de troon en plaatsmaakte voor haar zoon Willem-Alexander. Maar er waren ook droevige momenten. We hoorden van de dood van prins Friso, Margaret Thatcher en Nelson Mandela. Elsevier zet de mooiste beelden van dit jaar op een rij.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.