cultuur

Elsevier Ter Herinnering: Nelson Mandela (1918 – 2013)

06 december 2013Leestijd: 1 minuut

Van rebellenleider tot internationaal icoon van verzoening. Weekblad Elsevier herdenkt Nelson Mandela (1918 – 2013) in een speciale editie Ter Herinnering – Nelson Mandela

Ter herinnering

Van rebellenleider tot internationaal icoon van verzoening: in Ter Herinnering – Nelson Mandela (1918-2013) leest u een uitgebreide beschrijving van het bewogen leven van Nelson Rolihlahla Mandela.

Rijk geïllustreerd met bijzondere foto’s van zijn aristocratische jeugd, zijn opmars binnen het ANC, zijn lange gevangenschap en zijn presidentschap. Ook Mandela’s relatie met Nederland, die zich kenmerkte door een groot wederzijds respect, komt uitgebreid aan bod – van de ontmoetingen met koningin Beatrix tot de vriendschap met voetballer Ruud Gullit. U kunt de uitgave voor 8,95 euro bestellen via www.elsevier.nl/mandela of telefonisch via 0314-358358 (kantooruren). De uitgave is vanaf donderdag in de kiosk te koop.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.