cultuur

Hans Teeuwen en Wouter Bos zijn Zomergasten 2013

01 juli 2013Leestijd: 1 minuut

Cabaretier Hans Teeuwen, toekomstig VUmc-voorzitter Wouter Bos en schrijfster Nelleke Noordervliet zijn deze zomer te gast in het tv-programma Zomergasten. Het programma, dat dit jaar gepresenteerd wordt door Wilfried de Jong, begint op 28 juli.

De VPRO maakte maandag de namen van alle Zomergasten bekend.

Gasten

Ook hoogleraar Conflict en veiligheid Beatrice de Graaf, theaterregisseur Johan Simons en ontwerper Daan Roosegaarde mogen een avond lang geïnterviewd worden en hun favoriete televisie- en filmbeelden laten zien.

Vorig jaar werd het jaarlijkse zomerprogramma gepresenteerd door de Belg Jan Leyers.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.