cultuur

Eva Jinek krijgt dagelijkse en wekelijkse talkshow

17 juni 2013Leestijd: 1 minuut

Eva Jinek presenteert volgend jaar afwisselend met Sven Kockelmann dagelijks een ‘diepgaand interview’ van 25 minuten op Nederland 2. Op diezelfde zender krijgt Jinek al na de zomer een eigen wekelijkse talkshow.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad maandag.

Sven Kockelmann

In het dagelijkse interviewprogramma van de KRO spreken Jinek en Kockelmann om de beurt met een gast die in het nieuws is. De vorm van de wekelijkse talkshow met Jinek, die in april bekendmaakte van WNL naar de KRO over te stappen, is nog niet bekend.

Debat op 2, het discussieprogramma met Arie Boomsma en Ghislaine Plag, verdwijnt van de televisie. Arie Boomsma gaat voor verschillende programma’s werken, onder meer over transgenders.

De plannen van de KRO en NCRV, die gaan fuseren, moeten nog worden goedgekeurd door de Raad van Bestuur van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO).

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.