Peter Bosz Premium Corner

‘Ontslag hoort erbij, maar dan wel met opgeheven hoofd’

11 december 2017

Wat al enige tijd onvermijdelijk leek, werd afgelopen weekend werkelijkheid: Peter Bosz is ontslagen als trainer van Borussia Dortmund. Vlak voordat de Duitse voetbalclub de samenwerking beëindigde, sprak Elsevier Weekblad uitgebreid met Bosz, in diens huis in Dortmund. Het bleek een gesprek met voorspellende waarde. De purist onder de voetbaltrainers over Ajax, Oranje, aanvallend voetbal en onwrikbare principes.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.