cultuur Premium Corner

Shiraz 2014: gespierd rood in de wildernis

27 juli 2016Leestijd: 1 minuut

Australië is een bijzonder land, maar net wat te ver weg. Vrienden waagden zich toch aan een retourtje, en kwamen terug met sagen en legenden. Over die uitspanning, ver weg in de wildernis, waar kerels met buiken als barriques lappen vlees groot als bordeauxchâteaukisten voor je op de barbecue legden (voor de vegetariër van de vrienden een halve portie) en wijn schonken. Wijn!

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.