cultuur Premium Corner

Eend in de luchtballon voor de gelukkigen

13 juli 2016Leestijd: 1 minuut

Het pièce de résistance tijdens de culinaire ballonvaart van CuliAir Skydining is zonder twijfel de in de nok van de ballon gegaarde boerderij-eend. Kort na vertrek omhoog gehesen om op 90 graden Celsius te slowcooken, wordt het hoofdgerecht tegen het einde van de vlucht omlaag getakeld en voorgeschoteld aan de toch al overdonderde passagiers.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.