cultuur Premium Corner

Huwelijk: Jan-Willem Schaafsma (39) en Maartje Rammeloo (33)

14 juni 2016Leestijd: 1 minuut

‘Als we dit jaar overleven, kunnen we alles aan.’ Op 27 mei trouwden Maartje Rammeloo en Jan-Willem Schaafsma in een prieeltje in het Haagse Westbroekpark. In september verwachten ze hun eerste kind. Begin dit jaar kochten ze een volledig te verbouwen huis. ‘Het is vrij hectisch,’ zegt Maartje, ‘maar uit een koffer leven hoort wel een beetje bij ons bestaan als operazangers.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.