cultuur Premium Corner

Blij rood om goed koel te schenken

12 mei 2016Leestijd: 1 minuut

Een vriendelijke lezer betreurt het dat wijn hier zo vaak te warm of te koud wordt geserveerd. Het is nog erger, waarde lezer: zelfs in wijnlanden komt het voor. Het goede nieuws is dat steeds meer mensen weten dat ­onder de 7 graden wijn weinig geur geeft en de smaakpapillen verdooft, en dat boven de 17 graden de alcohol overheerst. ‘Serveren op kamertemperatuur’ is een advies van vóór de uitvinding van de centrale verwarming.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.