Premium Lock Blij rood om goed koel te schenken

12 mei 2016Leestijd: 1 minuut
IMG_CULEDWIJNtueboeuf-vin-rouge

Een vriendelijke lezer betreurt het dat wijn hier zo vaak te warm of te koud wordt geserveerd. Het is nog erger, waarde lezer: zelfs in wijnlanden komt het voor. Het goede nieuws is dat steeds meer mensen weten dat ­onder de 7 graden wijn weinig geur geeft en de smaakpapillen verdooft, en dat boven de 17 graden de alcohol overheerst. ‘Serveren op kamertemperatuur’ is een advies van vóór de uitvinding van de centrale verwarming.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw