cultuur Premium Corner

Wijn vol ongetemd fruit uit de Gard

22 april 2016Leestijd: 1 minuut

Ik ben dol op reizen, doch laat het graag aan anderen over. Jelle Brandt Corstius die met de as van zijn vader door Frankrijk fietst: lekkerder leesvoer is er niet, thuis met een fles omfietswijn naast je. Terwijl Jelle door de regen ploetert, geniet ik van twee gevaarlijk lekkere puur­natuurwijnen vol ongetemd fruit uit de Gard, van fijne achterbuurtdruiven aramon en cinsault.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.