cultuur

Serie Madam Secretary biedt unieke kijk in Amerikaans ministerie

23 februari 2016

Dinsdagavond begint om 23.10 op VRT Eén de politieke dramaserie Madam Secretary. De serie geeft een kijk in de wereld van één van de belangrijkste Amerikaanse ministeries.

In de serie wordt de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Elizabeth McCord gevolgd en hoe zij omgaat met de druk die komt bij het besturen van een belangrijk departement.

De hoofdrol wordt vertolkt door Téa Leoni. Madam Secretary werd geproduceerd door de Amerikaanse acteur en producer Morgan Freeman en is het antwoord van de Amerikaanse televisiezender CBS op series zoals House of Cards en Borgen. In de Verenigde Staten is Madam Secretary aan een tweede seizoen bezig. De serie is populair, maar moet zijn meerdere erkennen in andere politieke dramaseries The West Wing en The Good Wife.

Bekijk hieronder de trailer van Madam Secretary:

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.