cultuur

De vele gezichten van David Bowie

11 januari 2016Leestijd: 1 minuut

David Bowie overleed zondag aan de gevolgen van kanker op 69-jarige leeftijd. De excentrieke muzikant liet in zijn carrière meerdere gezichten zien.

De Britse rockmuzikant David Bowie is zondag op 69-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. In vijf decennia liet David Bowie een veelheid aan flamboyante alter ego’s de revue passeren. De man zelf bleef goeddeels buiten beeld. Wat was het ware gezicht van David Robert Jones?

Lees verder…

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.