cultuur

25 jaar geleden in Elsevier: Val van Fokker-topman

23 januari 2013Leestijd: 1 minuut

Een icoon valt van zijn voetstuk. Een meerderheid van de Kamer eist het vertrek van Fokker-topman Frans Swarttouw. Ooit geprezen als ‘kampioen van ondernemend Nederland’, nu verguisd. Swarttouws werkkamer was decor van knetterende ruzies, uitlatingen voor de radio leidden tot commotie en ‘het bedrijf werd een bodemloze put’.

Lees hier het hele artikel

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.