Jasmijn Koelink (40) en Fleur van Schuylenburch (32)

22 februari 2023Leestijd: 1 minuut
Jasmijn en Fleur trouwden eind 2022 in Zeist en zijn in verwachting van een zoontje

Jasmijn en Fleur werken als docent bij dezelfde yogastudio in Utrecht. Na een sessie in juli 2020 raakte Fleur geëmotioneerd vanwege zorgen om haar moeder, die herstellende was van een aneurysma.

‘Volgens mij kun je wel een knuffel gebruiken,’ zei Jasmijn toen. ‘Knuffels waren vanwege corona niet vanzelfsprekend,’ zegt Fleur. ‘Het was precies waar ik naar verlangde.’ Die knuffel groeide uit tot meer. ‘Hoewel we allebei een andere relatie hadden, was het onontkoombaar dat we voor elkaar kozen,’ zegt Jasmijn. Een jaar later gingen ze samenwonen in Zeist, op reisafstand van de yogastudio.

Vorige zomer deed Fleur een aanzoek

Fleur is opgeleid tot marketingmanager, Jasmijn tot sociaal psycholoog. ‘Yoga weerspiegelt hoe ik mentaal en emotioneel in het leven sta,’ zegt Jasmijn. Ze is niet alleen zelf docent, maar leidt tevens andere docenten op. Ook Fleur heeft een baan ernaast, als gezondheidscoach. Zij komt oorspronkelijk uit Den Haag. Daar was haar vader stedenbouwkundige, haar moeder docent Nederlands. Jasmijn komt uit Utrecht. Haar moeder was analist, haar vader onderwijsinspecteur.

Vorige zomer deed Fleur een aanzoek. Ze trouwden in het najaar in Zeist. Bij de ceremonie was alleen naaste familie aanwezig. ‘Wij voelen ons enorm gesteund door hen,’ zegt Fleur. Deze lente verwachten ze een zoontje. Ook geven ze nog een groot feest, om hun liefde te vieren met familie en vrienden.