Talent Premium Corner

Mark Oosterloo (24): ‘Ik volg de passie uit mijn kindertijd’

16 februari 2021Leestijd: 1 minuut

Wie inspireren je?

‘Mijn promotiebegeleider, Inga Kamp, leert mij zo breed mogelijk te kijken en niet te veel tunnelvisie te krijgen. Ruth Koffeman is iemand die ik van mijn studentenvereniging ken. Zij inspireert mij om positief en ontspannen door het leven te gaan.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.