Necrologie Premium Corner

Fons van Groeningen (1943-2020): gastheer van Kaatje bij de Sluis in Blokzijl

07 oktober 2020Leestijd: 3 minuten

Bourgondisch bestierde Fons van Groeningen met zijn vrouw Anneke dertig jaar lang in Blokzijl sterrenrestaurant Kaatje bij de Sluis. Als gastheer deed hij ‘de voorkant’, maar hij bemoeide zich ook intensief met de menukaart. Steeds kwam hij met ideeën voor nieuwe gerechten. Er werd niets opgediend wat hij niet eerst had geproefd en zo nodig in overleg met de chef-kok bijgesteld.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.