Talent Premium Corner

Joris Teer  (26): ‘Hoed u voor hen die het zeker weten’

09 juni 2020Leestijd: 1 minuut

Wie inspireert je?

Joris Teer is oprichter van Teer Strategy, een adviesbureau voor (geo)politieke risicoanalyse. Voor bedrijven en andere organisaties bouwt hij scenario’s om politieke risico’s in kaart te brengen. Hij studeerde in Peking en richt zich voor een groot deel op de groeiende rol van China in de wereld. Hij geeft gastcolleges en deelt zijn analyses op de radio en in kranten.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.