Matthias de Vries Premium Corner

De aartsvader van de neerlandistiek

15 april 2020

Het lijkt inmiddels een eeuwigheid geleden, maar begin maart werden overal in Nederland nog openbare bijeenkomsten georganiseerd en kwamen groepen samen voor lering en vermaak. Zo trok de Universiteit Leiden op de eerste zaterdag van deze maand een flink aantal intellectuele types met een gevarieerde publieksdag die moest laten zien hoe boeiend en bloeiend de neerlandistiek is.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.