Film Premium Corner

Eerste #MeToo-film: achter de gesloten deuren van Fox News (***)

13 januari 2020Leestijd: 3 minuten

Onlangs verbaasde Harvey Weinstein (67), de van seksueel misbruik beschuldigde filmproducent, vriend en vijand door achter een looprek de New Yorkse rechtbank binnen te strompelen. Zocht de ooit zo machtige Hollywood-mogol sympathie? Zo van: zeg nu zelf, is dit een seksueel roofdier? Of werd hij werkelijk geplaagd door fysiek ongemak na een verkeersongeluk – zijn eigen versie. Wat niet hielp is dat hij een paar dagen later ­alweer zonder rek werd gesignaleerd.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.