Huwelijk Premium Corner

Wessel de Vries (27) en ­Anniek Del Grosso (25)

29 oktober 2019

Wessel de Vries (27) en Anniek Del Grosso (25) werden in 2014 collega’s bij supermarkt Hoogvliet in Utrecht. Anniek komt uit Grouw en heeft een broertje. Haar vader is activiteitenbegeleider in de ggz, haar moeder journalist. Ze deed onderwijskunde in Utrecht. Wessel en zijn zusje en broertje groeiden op in Kesteren. Zijn moeder is seksuoloog, zijn vader marktonderzoeker. Wessel studeerde economie en doet nu sales en marketing voor een verpakkingsbedrijf. Anniek doet didactisch onderzoek bij blinde en slechtziende kinderen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner