Necrologie Premium Corner

Michel Schaeffer (1967-2019): rustpunt in bol.coms tropenjaren

03 september 2019

Vijftien jaar was Michel Schaeffer een van de architecten van bol.com. Als marketingdirecteur was hij in die ­dynamische omgeving een baken van rust, zegt Daniel Ropers (47), tot twee jaar geleden algemeen directeur van de webwinkel. ‘Michel was innovatief en resultaatgericht. Hij won alle prijzen die er te winnen zijn en was een wijs man. Bescheiden, intelligent, onafhankelijk en nieuwsgierig. Zelfs onder grote druk bleef hij zijn principes trouw. En hij was heel geestig. We hebben met z’n allen veel gelachen.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.