Huwelijk Premium Corner

Sander de Heer (44) en Marije Postuma (39)

03 september 2019

Ze woonden bij elkaar om de hoek in Amsterdam, maar toch moest er voor Sander de Heer en Marije Postuma in 2011 ‘een datingsite aan te pas komen’. Zij twijfelde of ze er misschien was ingeluisd voor zijn radioprogramma, maar de ‘laatbloeiers’ vielen voor elkaar, gingen samenwonen en kregen Rosa (5) en Lenn (1). Vorig jaar verhuisden ze naar Amersfoort.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.