Film Premium Corner

IMAX-klassieker Everest opnieuw te zien

28 augustus 2019

Een kwartiertje onderweg in de documentaire ­Everest is er een scène waarin twee bergbeklimmers op weg naar ’s werelds hoogste bergtop een ladder over een diepe kloof leggen. Stap voor ijzingwekkende stap gaat het, van bovenaf gefilmd zodat het wankele trillen van de ladder maximaal wordt meebeleefd. De alpinist ademt zwaar, de kijker houdt zijn adem in.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.