Geschiedenis Premium Corner

Een hanteerbare historie van de Koninklijke Luchtmacht

17 juli 2019Leestijd: 2 minuten

De recent verschenen Kroniek van de Koninklijke Luchtmacht biedt een eeuw geschiedenis van het luchtwapen opgediend als scheurkalender. Het werk vol fraaie kaarten en foto’s begint op 1 juli 1913 met de oprichting van de ‘Luchtvaartafdeeling’ van de landmacht en loopt door tot de uitreiking van de Militaire Willemsorde aan majoor Roy de Ruiter in 2018.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.