Culinair Premium Corner

Bouillon: oeroud fundament onder tal van keukentradities

24 juni 2019Leestijd: 2 minuten

In New York stonden ze er enkele jaren geleden al voor in de rij, maar in Nederland is de bouillonrage nog niet helemaal geland. Trendgevoelige Amerikanen werden ineens gegrepen door de weldadige kracht van bone broth, ofwel bouillon van botten, die als warme drank, ook in meeneembekers, wordt verkocht.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,60 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.