Serie Premium Corner

Schitterende serie over drama met Tsjernobyl-centrale (*****)

07 juni 2019

De naam Tsjernobyl roept bekende, dramatische beelden op, maar wat er nou exact gebeurde en wat de gevolgen waren, blijft een zaak voor experts. HBO’s nieuwe miniserie Chernobyl brengt daarin verandering. De vertelling blijft zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid. De kijker volgt Valery Legasov en Boris ­Shcher­bina (sterke rollen van Jared Harris en Stellan Skarsgård) bij hun onderzoek naar de explosie.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.