Necrologie Premium Corner

Arend van de Pol (1929-2019): Ondernemer en vader van eigen bedrijf

07 mei 2019Leestijd: 2 minuten

Ergens in 1967 zag Arend van de Pol op een beurs in Frankrijk oranje veiligheidsvestjes en rook handel. Hij werkte destijds als vertegenwoordiger in het bedrijf van zijn schoonvader, die vuilniswagens en technische borstels verkocht. Van de Pol haalde een partij vestjes naar Nederland, maar werd uitgelachen: wie ging er nou voor joker lopen in zo’n vestje!

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.