Huwelijk Premium Corner

Rosanne Bol (28) en Robert Gijzel (26)

07 mei 2019Leestijd: 1 minuut

In april 2016 liepen Rosanne Bol en ­Robert Gijzel elkaar op een vrijdagavond bij toeval tegen het lijf in een kroeg in Naaldwijk. Zij vond hem een praatjesmaker, maar gaf aan het eind van de avond wel haar telefoonnummer. Zondag stuurde hij een appje en spraken ze af. En nog een keer, en al snel elke vrijdag. Op Bevrijdingsdag werd het serieus. Robert woonde bij zijn ouders in Monster, Rosanne had een ­eigen huis in Honselersdijk. Na een paar maanden trok hij bij haar in.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.