Necrologie Premium Corner

Willem Timmerman (1956-2019): wijkagent met warme contacten

30 april 2019Leestijd: 3 minuten

In de multiculturele Bijlmermeer was inspecteur Willem Timmerman bijna twintig jaar een baken van rust. Als wijkagent in Venserpolder kende hij er alles en iedereen. Jongeren noemden hem uit respect opa, vertellen zijn collega-wijkagenten Patrick (55) en Frans (62). ‘Hij luisterde goed en stond niet meteen met zijn oordeel klaar. Een rustige en bedachtzame man die zijn oren en ogen in de wijk had. Warm, behulpzaam, bescheiden en vriendelijk.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.