Film Premium Corner

Thriller ‘Greta’ moeite waard door koningin Franse cinema

29 april 2019Leestijd: 3 minuten

Voor liefhebbers van de Franse cinema is de humorvolle dramareeks Dix pour cent een aanrader. De drie seizoenen zijn terug te vinden op Netflix, en het draait ­allemaal om het fictieve agentschap ASK in Parijs. Dat behartigt – met vallen en opstaan – de belangen van Franse film­vedettes. ASK doet dat voor een gage van 10 procent (dix pour cent).

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.