Premium Lock Weinig wetenschappelijks aan de roomijsproeverij

04 maart 2019Leestijd: 2 minuten
Oppo-ijs bevat minder vet en suiker dan gebruikelijk in roomijs. Foto: iStock

Mocht u zich weleens afvragen hoe een product het predicaat ‘als beste getest’ of ‘lekkerste volgens de kenners’ bemachtigt – dat gaat ongeveer als volgt. Ik had de eer te mogen deelnemen aan een proeverij van drie soorten roomijs (zoute karamel, cookie dough en chocolade) van acht merken (Breyers, Koupe, Oppo, Halo Top, Magnum, Holland Jersey, Häagen-Dazs en Ben & Jerry’s).

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw