Huwelijk Premium Corner

Dafne Bakker (28) en Ricardo van ’t Klooster (29)

12 februari 2019

Op station Hilversum ontmoetten Dafne en Ricardo elkaar vijf jaar terug voor het eerst. Ze gingen meteen samen naar de opticien om voor Ricardo een bril uit te zoeken, ‘want die hij had, was een beetje nerdy,’ lacht Dafne. De avond eindigde met het bordspel Party & Co bij Dafne thuis. Zo kwamen ze erachter dat ze allebei niet goed waren in liplezen, maar ze werden wel verliefd

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.