Premium Lock Dan maar zelf bakken: pitabroodjes

24 januari 2019Leestijd: 2 minuten
Basisvoedsel: platbrood, dat nauwelijks hoeft te rijzen, is in 25 minuten klaar

De prijs voor beste kookboek van 2018 ging afgelopen jaar terecht naar Jigal Krant, die in TLV de moderne keuken van de Israë­lische stad Tel Aviv schetst met heerlijke gerechten en foto’s van het uitgaansleven.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,40 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Premium Lock

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.