Aziatische kunst Premium Corner

Kostbare schatten uit het Oosten

21 november 2018

Renée Steenbergen zag een mooie kans. Toen bij De Nieuwe Kerk in Amsterdam het plan ontstond een expositie over Boeddha te organiseren, werd haar duidelijk dat de directie nog niet bekend was met de topcollectie Aziatische kunst van de club waarvan de kunsthistorica bestuurslid is. Terwijl de Koninklijke Vereniging van Vrienden der Aziatische Kunst (KVVAK) toch zo’n tweeduizend objecten van hoge kwaliteit uit vooral Oost- en Zuidoost-Azië heeft.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.