Hotspot Premium Corner

Regent: Ongedwongen bistro in Nijmegen

12 september 2018

Bij Regent laten gastvrouw Heleen Bron (24) en chef-kok Robbert van Sonsbeek (30) de eetervaring zoveel mogelijk invullen door de wensen van hun gasten, in plaats van door een strak geordende menukaart. Koolrabi in zoutkorst met bijpassende wijn? Geen probleem. Zelfgemaakte bitterballen met een biertje? Ook goed. ‘Onze bezoekers beleven hopelijk deze vrijheid en ongedwongenheid, een beetje zoals in Zuid-Europa,’ vertelt Bron.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.