Talent Premium Corner

Julian Horst (17): ‘Wees nieuwsgierig’

08 augustus 2018Leestijd: 1 minuut

Winnaar van de Jong Talentprijs bij de vakwedstrijd ­Gouden Slagersring 2018 voor zijn innovatieve schenkel­pastrami. Ook winnaar van een gouden en zilveren medaille tijdens het Confrérie des Chevaliers, een Europese slagersvakwedstrijd. Volgt de opleiding slager aan SVO Zwolle en werkt bij slagerij Van Engelen in Garderen. Geboren en getogen in Uddel.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.