Premium Lock Bescheiden alcohol

14 augustus 2018Leestijd: 1 minuut
Nicolaas Klei

De stamoudste van Colombette, François Pugibet, heeft een ringbaardje, maar ­verder zijn het goede mensen die het beste met ons voor hebben. Ze werken met ­respect voor de natuur, en maken wijnen die je kunt drinken, fris en zuiver en met slechts ­bescheiden alcohol, 11,5 procent in dit geval. Vergelijk dat maar eens met zo’n rosé met naverbranding van bijkans 14 procent.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,40 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Premium Lock

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.