Documentaire Premium Corner

Succesvolle muzikale exoten in tulpenland (***)

19 juni 2018Leestijd: 1 minuut

Het blijft altijd de vraag of je naar de bioscoop moet voor een documentaire die later vast weleens op tv te zien zal zijn. Maar zeker het eerste uur van Klanken van oorsprong is mooi en boeiend. Hetty Naaijkens-Retel Helmrich brengt met oog voor detail de Nederlandse muzikanten in beeld die na de oorlog de voormalige kolonie Indië moesten verlaten.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.